Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Moksie Alesi met Bakkeljauw

Ingrediënten

500 gram Kotomisi Rijst
500 gram Faja Lobi Bakkeljauw
2 eetlepels Faja Lobi Ketjap A
1 ui
2 tomaten
1 halve rijpe verse peper
2 bouillonblokjes
1 dl olie
zwarte peper
0,75 liter water
50 gram Kotomisi Gedroogde Garnalen

Bereiden

Onthuidt de bakkeljauw en kook het 5-10 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna in een vergiet met koud water af, ontbot het en verdeel het in kleine stukjes. Lek het vervolgens uit door de bakkeljauw in het vergiet goed uit te knijpen. De oli

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Stamppot van Zuurkool met Masterbeef
Murgie Masala Hindoestanie (kip in masala voor roti en rijst)
Pork Surinam (Surinaams varkensvlees)
Bara (peulvruchtensnack)
Bakkeljauw Salade

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes